Om oss

om oss

Vi på VillaBygg Stockholm levererar hållbara tak och byggarbeten till våra kunder på ett sätt som får dig att känna dig trygg genom hela processen. Våra kunder känner förtroende för oss som människor och för de jobb vi utför. Vi är ett litet byggföretag och därför har vi inte råd att göra fel. Vi tar oss an ett jobb i taget som vi slutför med noggrannhet.

Vi skapar trygghet genom att vi alltid finns nära kunden och kan bygga personligt förtroende samt genom att alltid prioritera ett jobb i taget.

På Villabygg Stockholm arbetar vi långsiktigt. Din investering ska ge ett högkvalitativt skydd i många år framöver samt öka värdet på din fastighet. Vi har lång erfarenhet av takomläggning, fasadrenovering och utvändiga måleriarbeten med hela Stockholm som arbetsfält.

Vi arbetar med fasta priser och skriver alltid en klar och tydlig offert i god tid innan arbetet dras igång. I offerten framgår det tydligt vad som ska göras, vad det kostar och hur lång tid det räknas ta. Vi tar aldrig någon förskottsbetalning, utan slutbetalning sker efter slutfört arbete. Detta för att du som kund ska känna dig trygg och säker i valet av entreprenör!

Du kan boka ett gratis hembesök eller ringa oss på 070 721 18 54

” Vi sätter din VILLA i fokus ”

ring nu